НачалоИзпрати видеоПотребителиЛични данни
Всички референции | Класация на референтите | Включи своя сайт
Ако имате сайт, блог, форум или каквато и да е друга страница в Интернет и искате да я популяризирате, ние ще ви помогнем, при това абсолютно безплатно.

Начините за увеличаване на трафика от сърфиращи в Интернет към Вашата страница са два:
- чрез търсачки, но за целта същите трябва да са Ви иднексирали достатъчно добре и ранка на Вашия сайт в тях да е висок, за да бъдете забележими.
- чрез реклама или ексчейндж (т.е. препратки от други сайтове към Вашия собствен)

Чрез нашата система ние Ви предлагаме и двете!
Ранкът на сайта Ви в търсачките основно се образува от така наречените back links (линкове от други сайтове към Вашия). В нашата система линковете към сайта Ви са представени по начин максимално подходящ за да бъдат индексирани от търсачките, което Ви помага да вдигнете ранка и да се появите по-нагоре в резултати от търсенията.
Директни посещения на потребители от нашия сайт към Вас също са гарантирани, тъй като линковете към Вашата страница ще се появяват на няколко места в нашия интерфейс.

За да се възползвате от нашето предложение единственото, което трябва да направите е да поставите във Вашия сайт линк към видеоклип в clip4e.com. Линк към всяко клипче може да намерите на страницата, на която то бива гледано в полето URL.
Принципът е безкрайно прост, всеки уникален потребител, койте кликне на този линк, бива отчитан при нас. В същия този момент линк към Вашия сайт вече се появява и на нашите страници.
Колкото повече потребители кликнат на линковете, толкова повече Ваши линкове ще има на нашия сайт, а по този начин си гарантирате и повече потребители към Вашия сайт. Процесът е напълно автоматичен, така че не трябва да чакате някой да одобри или постави линка Ви на сайта ни, всичко става моментално.

Освен чрез линкове може да Ви предложим и динамичен банер, чрез който ще направите и страницата, на която го поставите по-атрактивна. Може да промените стиловете на банера, така че максимално добре да пасне на дизайна на Вашата страница.
JavaScript code:
Embed Video MOD за собствениците на PHPBB форуми!
Избрано
Уличен актьор показва изумителен баланс със сфери!
Real Pool Shark
Ultimate Boat FAIL Compilation
People are awesome 2013
Devin Super Tramp

Copyright © 2003-2020 clip4e.com